Innovation and eco-technology

Triplesign System AB is a Swedish-based producer of three-message trivision signs. Our strategy is to offer the market quality products at reasonable prices through skilled and reliable distributors.

Send us an email

Career

Teknisk säljare Triplesign

Triple Sign System AB Vrigstad

Internationell säljare

  • Kommun: Sävsjö
  • Omfattning: Heltid; Tillsvidare; Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

För vårt affärsområde Triplesign söker vi nu en teknisk säljare. Affärsområdet Triplesign innefattar utveckling, produktion och försäljning av tre-sidiga elektromekaniska skyltar, så kallade Prismatiska VMS eller Trivision. Försäljningen sker i huvudsak till trafikkunder i Europa samt till offentlig miljö och butiker inom High-end segmentet.

Trafikaffärerna utvecklas tillsammans med våra kunder/distributörer genom samarbeten i olika trafikprojekt. Det innebar att tjänsten innefattar omfattande kommunikation med kunderna. Tillsammans med produktchefen utvecklas för respektive projekt attraktiva lösningar för kunden.

Vi är inte störst inom vårt område men vi är den aktör som utvecklats snabbast under senare år tack vare en framgångsrik produktutveckling. Vi ser nu en stor potential i att utveckla betydligt fler nya marknader tillsammans med nya distributörer. Säljprocessen är lång och kräver omfattande kontakter, så det krävs att man klarar av att hålla ett stort antal processer/kontakter igång samtidigt.

Vår andra starka marknad är Indoor segmentet som riktar sig till arkitekter och designers som verkar inom offentlig miljö eller butiker inom High-end segmentet. Via marknadsföring får vi in förfrågningar som sedan bearbetas av säljaren med stöd av produktchefen.

Goda kunskaper i Engelska och Svenska samt erfarenheter/utbildning inom teknik är ett krav. Europeiska språk såsom Franska, Tyska och Spanska är meriterande men ej krav. Tjänsteplacering är Vrigstad i Sävsjö kommun.

Triple Sign System AB är ett snabbväxande och lönsamt företag med egen produktion i Vrigstad. Omsättningen steg till 24,2 Milj 2018.

 

Ansök via: info@triplesign.com

Hans-Ivar Olsson

Managing director

Phone: +4686267350 
(press 8 for English, press 2 for accountance)

Mobile: +46707512028

E-mail: hans-Ivar@triplesign.com

Hans-Ivar Olsson

Managing director

Phone: +4686267350 
(press 8 for English, press 2 for accountance)

Mobile: +46707512028

E-mail: hans-Ivar@triplesign.com

P-A Claveroth


Sales director

Phone: +4686267350 
(press 8 for English, press 1 for sales)

Mobile: +46707785003

E-mail: p-a@triplesign.com

Skype: Claveroth