About

Open positions

Om Triplesign System AB:

Triplesign System AB finns i Vrigstad. Företaget har idag 15 anställda.

2019 blev vi utsedda till ett gasellföretag av Dagens Industri. Under 2020 var vi tyvärr drabbade av pandemin men klarade ändå av att leverera lönsamhet. 2021 omsatte företaget 33 mkr. med god lönsamhet.

Ena delen av verksamheten är grossistförsäljning av exponeringsprodukter till distributörer i Norden (Vrigstad Flaggor & Expo), den andra delen är exportförsäljning av egentillverkade elektromekaniska bildväxlande skyltar till kunder inom främst trafikområdet, men också inom design (Triplesign). Inom företaget finns även en större produktion av digitalt tryck.

Lediga Jobb

På avdelningen Triplesign är vi 7 medarbetare. Även om vi inte har några öppna tjänster just nu, tar vi gärna emot spontanansökningar.

Vårt mål är att utveckla och tillverka de bästa lösningarna i världen inom vår nisch och för att jobba tillsammans med oss behöver man vara lösningsorienterad med en "can do" attityd. Våra framtida kollegor har praktiskt/tekniskt handlag och tycker om att arbeta med el eller elektronik. Vi förväntar oss flytande svenska i tal och skrift. All utbildning inom teknik, el eller elektronik samt kunskaper i engelska är meriterande.

Vilka trivs på Triplesign?

De som älskar teknik och problemlösning.
De som gillar att arbeta under eget ansvar.
De som tycker det är viktigt att vara professionell.

Skicka din spontanansökan till: