Innovation and eco-technology

Triplesign System AB is a Swedish-based producer of three-message trivision signs. Our strategy is to offer the market quality products at reasonable prices through skilled and reliable distributors.

Open Positions

Produkt Tekniker

 

Om Triplesign System AB:

Triplesign System AB finns i Vrigstad. Företaget har idag 15 anställda.

2019 blev vi utsedda till ett gasellföretag av Dagens Industri. Under 2020 var vi tyvärr drabbade av pandemin men klarade ändå av att leverera lönsamhet. 2021 omsatte företaget 33 mkr. med god lönsamhet

Ena delen av verksamheten är grossistförsäljning av exponeringsprodukter till distributörer i Norden, den andra delen är exportförsäljning av egentillverkade elektromekaniska bildväxlande skyltar till kunder inom främst trafikområdet. Inom företaget finns även en större produktion av digitalt tryck.

 

Om Tjänsten

Tjänsten innefattar två delar:

  • Dels att arbeta under produktchefens ledning med t.ex. produktutveckling och tekniska underlag.
  • Dels att arbeta i vår avdelning för tillverkning av elektromekaniska variabla meddelande-skyltar (VMS).
  • Huvudarbetsuppgifterna inom tillverkningen är montering och lagerhantering. Därutöver förekommer externa montage, och arbete på tryckavdelningen.
  • Arbetsuppgifterna kommer vara mycket omväxlande och anpassas till rådande situation. Varje projekt är unikt och kräver anpassningar och samarbete med kunderna.
  • Då företaget inte är stort så krävs det att vi hjälper varandra när det behövs. Det innebär att man även kan få göra andra arbetsuppgifter då sådant behov uppstår.

 

Den vi söker

  • För att lyckas krävs gedigna kunskaper och förmågan att kunna samarbeta i vårt framgångsrika team.
  • Vårt mål är att utveckla och tillverka de bästa lösningarna i världen inom vår nisch och vi ser därför att du är lösningsorienterad med en "can do" attityd.
  • Krav är att man har gedigna kunskaper inom mekanik och el.
  • Vi förväntar oss flytande svenska i tal och skrift, engelska är meriterande. All utbildning eller erfarenhet från mekanik, el- eller elektronikområdet samt kunskaper i engelska är meriterande.

 

Om du älskar teknik och produktion, så är det här rätta tjänsten för dig!

 

Ansök via mail: info@triplesign.com

Contact us