Innovation and eco-technology

Triplesign System AB is a Swedish-based producer of three-message trivision signs. Our strategy is to offer the market quality products at reasonable prices through skilled and reliable distributors.

Open Positions

Montör Mekanik & Elektronik

 

Om Triplesign System AB:

Triplesign System AB finns i Vrigstad. Företaget har idag 15 anställda.

2019 blev vi utsedda till ett gasellföretag av Dagens Industri. Under 2020 var vi tyvärr drabbade av pandemin men klarade ändå av att leverera lönsamhet. 2021 omsatte företaget 33 mkr. med god lönsamhet

Ena delen av verksamheten är grossistförsäljning av exponeringsprodukter till distributörer i Norden, den andra delen är exportförsäljning av egentillverkade elektromekaniska bildväxlande skyltar till kunder inom främst trafikområdet. Inom företaget finns även en större produktion av digitalt tryck.

 

Om Tjänsten

Tjänsten innefattar montering av elektromekaniska bildväxlande skyltar och lagerhantering. Arbetsuppgifterna är omväxlande då produktionen omfattar alla steg i framställningprocessen. Därutöver förekommer externa montage, och arbete på tryckavdelningen. Då företaget inte är stort så krävs det att vi hjälper varandra när det behövs. Det innebär att man även kan få göra andra arbetsuppgifter då sådant behov uppstår.

Vi tror att du har praktiskt/tekniskt handlag och tycker om att arbeta med el eller elektronik. Vi förväntar oss flytande svenska i tal och skrift. All utbildning inom teknik, el eller elektronik samt kunskaper i engelska är meriterande.

Vårt mål är att utveckla och tillverka de bästa lösningarna i världen inom vår nisch och vi ser därför att du är lösningsorienterad med en "can do" attityd.

 

Ansök via mail: info@triplesign.com

Contact us